YO 2017

17.32

Kuten sunnuntaina kirjoitin instagramissa, lauantai oli iloa ja ihania ihmisiä täynnä. Rehtori ei turhaan painottanut, että nauttikaa päivästänne, nimittäin lakkiaispäivä meni yhdessä hujauksessa. Aamu alkoi laittautumisella ja varsinainen juhla alkoi 11 aikoihin urheilutalolla. En olisi yhtään osannut odottaa, mutta sain kolme stipendiä - yhden hyvästä koulumenestyksestä sekä saksan ja ruotsin kirjastipendit. Lakituksen jälkeen lähdimme sankarihaudalle, josta sitten kukin siirty omiin juhliinsa. Oli kiva nähdä kauempia sukulaisia ja tuttuja pitkästä aikaa, kiitos vielä serkulle ja siskolle, jotka huolehti kuvien ottamisesta päivän mittaan. Illalla kokoonnuttiin vielä Karon kotiin aloittelemaan iltaa, josta sitten suunnattiin Lahen keskustaan.
            Kolme vuotta lukiossa meni todella nopeasti. Opin paljon; aloitin kokonaan uuden kielen lukion alussa, jota nyt osaan sen verran, että pärjään Saksan maalla arkipäivän tilanteissa. Abivuoden aikana kiinnostus yhteiskunnan asioihin voimistui ja joulukuusta yhteiskuntaopin ylppäreihin luin joka aamu Hesarin kannesta kanteen ja imin kaiken tiedon uutisista. Yhteiskuntaopista asetin itselleni kaikista korkeimman tavoitteen, Eximian. Loppujen lopuksi jäin 7 pistettä laudaturista ja en voi olla muuta kuin tyytyväinen, tavoitteeseen päästiin! Koen myös, että hieman muutuin ihmisenä. Erään ystäväni sanoin musta tuli paljon sosiaalisempi ja puheliaampi kuin verrattuna vaikka ylä-aste aikaan. Sain tutustua ihan mahtaviin tyyppeihin ja sain kourallisen uusia läheisiä ystäviä. Meillä oli hyvä yhteishenki ja oon todella onnellinen, että päätin hakea lähilukioon. KIITOS!
kiitoskortti 22juhlat2triojuhlat5UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2b77UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2b90juhlat3juhlat1yo88kopioyo15collage22collage23

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape