@TAMPERE

21.34

Mistä sitä nyt taas aloittais? Viime viikot on menny tutun kaavan mukaan; pääsykokeeseen lukua 
ja töitä muutamana päivänä viikossa. Ilman töitä vois sanoa, että erakoidun sosiaalisesti täysin nimittäin näin muutaman viikon aikana kavereita ehkä kuin pari kertaa :D Oon myös ajanu Tampere -koti väliä kerta viikossa, pari viikkoa sitten oli harjoituspääsykoe, viime viikon maanantaina kertausilta ja eilen sitten pääsykoe. Pääsykoe alkoi aamulla jo 10 aikaan, joten oli järkevintä yöpyä hotellissa. Äiti ja pikkusisko halus lähteä kanssa mukaan, koska siskolta puuttui vielä mekko 
mun ylioppilasjuhliin. Maanantaina oli aurinkoinen päivä, joten Tampere näytti kyllä parhaat 
puolensa. Käytiin illalla vielä kävelemässä reitti yliopistolle ja kyllä mä voisin aatella Tampereen
kotikaupungiks - kauniita maisemia ja rakennuksia ja aistittavissa astetta rennompi tunnelma
kuin esimerkiksi Helsingissä. 
            Koe oli mun mielestä haastava, mutta ei ylivaikea ja ihan hyvä mieli jäi kokeen jälkeen. Tein parhaani ja suurimmassa osassa esseistä sain pisteen kyllä juuri sille kohdalle kun rajattu tila sen salli, eli onneksi oli 0,5mm lyijykynät matkassa! Nyt vain odotellaan sitten niitä tuloksia kesäkuun loppuun asti. 
IMG_6360 collage1234 IMG_6374
         Kokeen jälkeen käytiin vielä tsiikaamassa maisemat Torni hotellin ylimmästä kerroksesta
ennen kuin lähettiin kotimatkalle. En yleensä meinaa nukahtaa autoon, mutta eilen kyllä väsytti ja nukahin melkein heti kun pääsin sänkyyn. Tänään mulla oli aamuvuoro ja vasta työvuoron jälkeen sitä oikeastaan tajus, että töitten jälkeen ei tarvi asettua työpyödän ääreen lukemaan vaan mulla on nyt ihan oikeesti aikaa tehdä muuta. Mikä tarkottaa kyllä nyt siivoamista ja leipomista juhlia varten. Mutta ihana fiilis, nyt ei tarvi enää stressata ja vähän on tunne kuin kesäloma ois alkanu vaikka töitä onkin. 
IMG_6378
Muita joilla pääsykoeurakka ohi? Ja tsemppiä niille keillä vielä kokeet edessä!

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape