6 X PHOTOS

9.21

Moikka! Kevät on jo pitkällä vaikka nyt ulos katsoessa ei siltä näytäkään. Maaliskuun lopulla tosiaan loppu ylioppilaskirjoitukset ja heti niiden jälkeen alkoi pääsykokeeseen luku. Mulla alkoi myös pari viikkoa sitten työt ja oon nyt tehny muutaman vuoron per viikko mikä tuo hyvää vaihtelua lukemiselle. 
nimeton
kutsut
Ylioppilaskutsutkin on jo askarreltu valmiiks, en muistanutkaan kuinka kivaa tollanen näpertely on :D Kutsujen teosta tulossa myös omaa postausta!
nyhtökauramakaroonilaatikko
Kokeiltiin yks päivä vähän jotain uutta, nimittäin, nyhtökauramakaroonilaatikkoa. Täytyy sanoa, että ei ollut mitenkään erikoisen makuista, joten tais jäädä ensimmäiseks ja viimeseks kerraks.
yomekko
Parisen viikoa sitten käytiin äitin kanssa Helsingissä shoppailemassa ja etsimässä yo-mekkoa. Mekko löyty Stockmannilta ja oli vielä Hullujen päivien tarjouksessa.
kengät
Nää korkkarit tilasin Zalandolta. Tosi mukavat jalassa eikä korkokaan oo liian korkee mun pitkille koiville.

Lukemisen ja töiden lisäks on tullut käytyä kaverin tupareissa, kärsittyä kevätallergiasta, suunniteltua ruokalistaa juhliin, lenkkeiltyä kun tiet on sulat... Tänään ois tarkotuksena lukemisen lisäks siivota ja alottaa vähän pakkaamista, nimittäin lähetään loppuviikosta perheen tyttöjen kesken, äitin ja pikkusiskon kanssa Espanjaan muutamaks päiväks.

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape