BERLIN PART 1

14.46

Terkkuja Berliinistä! Mahtavat viis päivää, joihin kuului muun muassa shoppailua, nähtävyyksien tsekkaamista, paljon kuvien ja videoiden ottamista, Berliinin yöelämää, hyvää ruokaa, niin englannin, saksan että ruotsin puhumista... Täytyy sanoa, että varmasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi Berliinissä, aivan ihana kaupunki ja lentokin kesti vaan noin 2 tuntia. Jaottelen kuvat muutamaan postaukseen, koska niitä tuli otettua jonkun verran ja luvassa ehkä myös pientä matka videota!
saksa3 saksa1 berlin7
berlin2
berlin10
Saavuttiin perjantaina hotellille jo yhdeksän maissa aamulla. Jätettiin matkalaukut säilöön ja lähdettiin käppäilemään kohti Alexsanderplatzia. Löydettiin aivan ihana kahvila, jossa itseasiassa käytiin toisenkin kerran lähtöpäivänä. Berliini oli täynnä mitä ihanempia pikkukahviloita ja senkin takia ei kannata ostaa välttämättä hotellin aamupalaa sillä on kyllä varaa mistä valita.
berlin16 saksa berlin13berlin15 berlin5berlin11berlin12
Ekana päivänä oli heti luvassa shoppailua ja ai että Primark! Onneksi suunnattiin sinne aamupäivästä, joten oli rauhallista. Käytiin myös samalla Alexa kauppakeskuksessa, jonka jälkeen suunnattiin takas hotlalle siinä toivossa, että huone ois jo valmis. Yövyttiin The Weinmeister nimisessä hotellissa, joka sijaitsi noin 900 metriä Alexsanderplatzilta. Viihtyisä, pienehkö design hotelli ja mukava henkilökunta- suosittelen!

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape