WKND 2016

20.00

Long time no see! Herätetään tää blogi henkiin näin kuukauden hiljaiselon jälkeen vaikka viikonlopun wknd kuvilla. Mulla alko torstaina kauan odotetut viiden päivän vapaat ja perjantaina otettiin Miran kanssa suunnaksi Helsinki ja Weekend festival.
wknd3

ravintola Kiilassa vähän tankkaamista ennen alueelle lähtöä / valmiina day1! / paras festariseura! / axwell & ingrosso
4jpg
yövyttiin Hotell Finn: issä mikä oli pieni perus hotelli ihan forumin vieressä, joten sijainti ei ois voinu olla parempi! / lauantai-aamun aamupalaa
3jpg
lauantaina seuraan liitty myös venla ja fanny, joten oli kunnon blondinelikko koossa / ero ensimmäisen ja kollaasin viimesen kuvan välillä- muutama tuntematonkin halus kuvaan! :D
555
armin van buuren / feikki tatuoinnit oli in näillä festareilla / nää tytöt! / päätettiin lähteä jo ennen viimestä esiintyjää takas keskustaan, jotta vältyttäs ruuhkalta ja pienen ehostautumisen jälkeen suunnattiin vielä jatkoille ihan hotellin hoodeilla olevalle vanhalle ylioppilastalolle Summerheattiin. Huhhu kyllä tuntuu jaloissa kahden päivän tamppaaminen ja pientä flunssaakin pukkaa, mutta kieltämättä yks tän kesän parhaista viikolopuista! 

Mulla on vielä huominen vapaa, jonka jälkeen kolme työvuoroo ja ens viikolla alkaakin jo koulu. Toisaalta ois ollut kiva, että ois kerenny kunnolla lomaillakkin, mutta en valita sillä mulla on ollu tosi kiva kesäduuni ja mukavat työkaverit, että välillä ei oo ees tuntunut työltä.
     Huomenna lähdetään äitin ja pikkusiskon kanssa käymään päiväreissulla Tallinnassa ja loppuviikosta juhlitaakin kaverin 19 vuotis synttäreitä. Täytyy sanoa, että tää kesä on menny aivan hujauksessa ja vaikea kuvitella että ens viikolla ollaan takasin koulun penkillä. Stressi yo-kirjotuksista jyskyttää takaraivossa, mutta kyllä vielä on aikaa lukea, nautitaan nyt vielä kesäloman vikoista päivistä!

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape