PAST WEEKS VIA PHONE

21.29

Selailin viime viikkojen puhelin kuvia, joita olikin kertynyt aikamoinen määrä. Osa kuvista on kylläkin näkynyt jo instagramin puolella (@niinaniemitalo) Helmikuu meni älyttömän nopeesti ohi ja oli jos jonkinnäköstä happeninkiä, joten tää hiihtoloma tuli kyllä just hyvään kohtaan. Saanu nukkua pitkään ja nauttia lomapäivistä. Maaliskuullekkin on kyllä luvassa kaikennäköstä; pikkuveljen rippijuhlat ja kavereiden synttäreitä, joista ensimmäiset jo huomenna kun Mira täyttää kaheksantoista!
kollaasi1

Helmikuun alun pakkaspäivät, hyrrr. / Cappuccinolla shoppailupäivä käyntiin. / Jotain tarttu mukaan... / Aurinkokin ilmaantu loskan keskelle kun hyppäsin Pasilaan menevään junaan ja suuntasin vielä auttelemaan messuosaston pystyttämisessä.
kollaasi2
MP-messuilla riitti vilskettä ja taas pistettiin kielitaito koetukselle kun yritin kommunikoida ruotsiksi norjalaisen asiakkaan kanssa, mutta ihan hyvin ymmärrettiin toisiamme, huh :D / Ekan messupäivän jälkeen hotellihuoneeseen vähän leputtamaan jalkoja ja freesautumaan kunnes junalla keskustaan. / Ja minnekäs muuallekkaan kuin Amarilloon- perinteisellä lemppariannoksella mentiin taas, vois ehkä kokeilla joskus jotain uutta.
kollaaiisis
Koemeikin jälkeen muutama selfie. / Tällä aamupalalla jakso kyllä painaa duunia lounaaseen asti. / Urheilutalon koristelua vanhojentansseja varten, muutama tunti siinä vierähti, mutta lopputulos oli kyllä kaiken arvosta. / Meikki ja kampaus done ja ready to go!
öäö
Vielä muutama kuva wanhoista.page

Sekä muutama kuva jatkoilta.
kollaasi22
Ekan lomapäivän kunniaks leffailua. / Hiihtämässä pitkästä aikaa. / Synttärikahvittelut sukulaisten kanssa näin hmm kuukausi jälkikäteen, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! / Astiakokoelmat senkun kasvaa 
kollaasi23
Kukkia.  / Tänään serkun kanssa laskettelemassa ekaa kertaa tänä talvena, oli kyllä nätti ilma! 

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape