KUULUMISIA

9.22

IMG_5481 IMG_3292
Vanhojen tanssit lähenee ja nyt alkaa olee kaikki tarvittavat jutut hommattu. En oo kai aikasemmin pistänyt kuvaa mun mekosta, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Mekko on ostettu Espoon Minnalisasta heinäkuussa ja oli kyllä nopeeta palvelua- mekko nimittäin valmistu vajaassa kuukaudessa.
IMG_3468IMG_5489

Iskä kävi työmatkalla Barcelonassa ja vihjasin, että tuliaiseks voisi tuoda vaikka tän kyseisen hajuveden. Ja aivan nappivalinta olikin!
IMG_5469
IMG_5502 Koeviikko loppu keskiviikkona, jonka jälkeen mulla oli kaks vapaa päivää. Ihan jees neljän päivän viikonloppu- tosin tänään suuntaan töihin Helsinkiin moottoripyörämessuille. Torstaina lähin Helsinkiin shoppailemaan (koeviikosta selviämisen kunniaks heh) ja etsiskelin viimeset vanhojen tansseihin tarvittavat jutut ja löysin vähän jotain muutakin. Mangon aleista neljällä kympillä musta villakangastakki, mikä itseasiassa näkyy ylempänä- nappilöytö, sillä toi on vähän pidempi mallinen mitä mun muut villakangastakit, joten ei palele kovillakaan pakkasilla.
          Eilen oli kampaaja ja pääsin vihdoin eroon maantien värisestä juurikasvusta sekä testattiin vanhojen päivän meikki ja kampaus. Mutta nyt mun täytyy kirjaimellisesti juosta, pakata viimeset jutut matkalaukkuun ja sitten nokka kohti Helsinkiä. Hyvää viikonloppua!

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape