URBAN DECAY NAKED2 VS VIVA LA VIDA NUDIE

16.00

Oon viimesen reilun vuoden aikana hurahtanut nuden/ruskean sävyisiin luomiväreihin ja oikeastaan ennen en silmiä meikannut lähes ollenkaan kunnes näiden kahden paletin myötä. Sain VivalaVidan paletin joululahjaks viime jouluna, joka on palvellut ihan hyvin kunnes kuukausi sitten päätin satsata vähän laadukkaampaan nimittäin Urban Decayn Naked kakkoseen- ja se oli menoa se!
IMG_5071IMG_5087
Luin monet arvostelut tästä paljon hehkutetusta paletista ja olin vähä skeptinen, että onko tällä nyt suurta eroa pigmentissä tohon ns. halppis kopio versioon. Busted sävystä huomaa ehkä parhaiten, vasemmalla siis UD:n ja oikealla Vivalavidan. Vivalavidan sävystä on vaikea saada kunnolla väriä irti ja se meinaa herkästi karista tollasina "kökköinä" silmiltä.
IMG_5078
Kyllä tosta VivalaVidan paletistakin löytyy jotain hyvääkin - toi sivellin on tosi kätevä ja vaaleimmat mattasävyt on ihan hyviä.
IMG_5095
Hintaerohan näillä kahdella on muutama kymppi- Nudie paletti taitaa maksaa about 18e ja Naked2 oli Sokoksella vajaa 50e. Yhteenvetona sanoisin, ettei tuo Nudie paletti mistään huonoimmasta päästä ole, mutta jos yhtään haluu pigmenttiä enemmän niin Nakedissa sitä ainakin riittää- ja on ollut kyllä joka pennin väärti, en yhtään ihmettele miks kyseinen paletti on niin suosittu.
Kertokaapas kiinnostaisko jatkossakin tälläset kosmetiikka aiheiset postaukset- ja toki muitakin postausvinkkejä voi heitellä,

You Might Also Like

3 comments

 1. Mulla on tuo sama Nudie-paletti myös, ostin sen vähän "paremman puutteessa" jokunen aika sitten. Kyllä pitää varmaan näiden hehkutuksien ja arvostelujen myötä vaihtaa myös Nakediin, vaikuttaahan se sen verran paremmalta! :)
  Ihanaa loppuvuotta ❤

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa, eron huomaa heti :) Samoin hyvää uutta vuotta!

   Poista
 2. Tuo Naked-paletti on kyllä älyttömän hyvä! Kivasti oot ottanut nuo kuvat :-)

  http://janna-workingformyself.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape