JUNE VIA PHONE

21.57

page

1. Kaks viikkoo kesän alusta meni töissä. 2. Jonkun työpäivän jälkeen kanasalaattia. 3. Saksalaisia mansikoita, jotka oli yllättävän hyviä. 3. Uuden huulipunan testailua.
ååå
1. Kuvailureissulla. 3. Lehtipihveillä. 4. Vähä porrastreeniä lenkin päätteeks.iiiii
1. Mökillä! 2. Aurinkokin ilmesty pari kertaa vaikka suurimmaks osaks sato vettä. 3. ....jonka takia oli hyvä syy kattoa Netflixiä päivät pitkät :D 4. Pari päivää ennen juhannusta oltiin rannassa kiinnittämässä jettiä ja venettä. Äiti tipahti veneen kiinnitysnarua kiinnittäessä veteen kun alla ollut kivi luiskahti paikaltaan ja taskussa oli huonolla tsäkällä äitin oma ja mun puhelin.  Muutama päivä niitä kuivateltiin ja lähti ne päällekkin, mutta mun puhelimessa oli niin paljon kosteuden aiheuttamia vikoja ja äitin puhelinkin simahti vaikka toimi aluks moitteetta.  Koko juhannus tuli vietettyä ilman puhelinta, mikä teki itse asiassa ihan hyvää. 
 Käytiin ostamassa sitten mulle uus puhelin ennen mökille kavereitten kanssa menoa, jotta mut sais kiinni puhelimella. Onneksi kuitenkin vakuutus korvaa ja lähiaikoina pitäis tulla vastaavat tehdashuolletut yksilöt postissa. Sellanen tarina.uuuu
1. Lenkillä. 3. Sunnuntaina pitkästä aikaa mopolla ajamista, siitä taitaa olla vähän aikaa ku viimeks ajanu mopolla ehkä 10 vuotta? Pienenä tuli kesällä melkein joka viikko käytyä iskän ja sisarusten kaa ajamassa crossiradalla, mutta jossain vaiheessa kiinnostus sitten vaa lopahti :D 4. Pari huulipunaa, jotka oon ostanut nyt kesäkuun aikana.
ttt
1. Eilen hypättiin äitin ja kummitädin kanssa junaan ja suunnattiin Helsinkiin. Tarkotuksena oli käydä vähän sovittamassa vanhojentanssimekkoja ja käytiinkin kahdessa liikkeessä. Kivaa mekkoa ei löytynyt, joten etsintä jatkuu, mutta onhan tässä yli puol vuotta aikaakin :D
Mahat kurnien etittiin kiva ruokapaikka ja lopuks kierrettiin Forum läpi ja illalla jalat väsyneinä takas Lahteen. 4. Touko-kesäkuun ajalta keräytyneitä ostoksia. Stadista löysin alennuksesta noi mustat shortsit vaan 7 eurolla, joka oli huippu löytö, koska mustia shortseja oon ettiny.

Ilmat näyttäis ainakin sää tiedotusten perusteella paranevan, joten ehkä niitä kesävaatteita pääsee käyttämäänkin kohtapuoliin, toivottavasti!

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape