PARASTA JUST NYT

11.49

IMG_9411
Auringon paiste ja ens viikolla alkava loma, wiii vihdoin!
IMG_9430
Batisten kuivahampoo, en oo oikeestaan koskaan käyttänyt kuivashampoota, kun hiukset ei rasvotu kauheen helposti, mutta kokeilin tätä kun pikkusisko oli ostanut ja ihan kelpo tuote. Gliss daily elixir, mulla kuivuu talvella ja keväällä hiukset tosi helposti, joten tää on pehmentänyt kuivuneita latvoja, suosittelen!
IMG_9424
Helatorstain jälkeisenä perjantaina otettiin kaverin kaa suunta kohti Helsinkiä. Päivä meni mukavasti kierrellessä Forum ja Kamppi ja muutama vaatekin tarttu mukaan, joista ehdottomasti paras löytö tämä toppi Bikbokista !
IMG_9402
Netflixiä selaillessa päädyin katsomaan Blackfish dokumentin. Dokumentti käsitteli ainakin Orlandon SeaWorldin ja Teneriffan LoroParquen miekkavalaiden oloja ja ihmisille aiheutuneita onnettomuuksia. 2013 käytiin Teneriffalla lomailemassa katsomassa miekkavalasshowta ja jos oisin ton dokumentin nähnyt sitä ennen voi olla, että en olis mennyt. Tosi pysäyttävä, miks vangita valaita pieneen altaaseen kun niiden on tarkoitus elää merissä, eikä ihmisten sirkuseläiminä ja miten se vaikuttaa niiden käytökseen, en ymmärrä.
IMG_9394
Punainen huulipuna, joo taidan olla hurahtanut punaiseen tänä keväänä :D Ennen en osannu käyttää punasta huulipunaa, en sitten ollenkaan, mutta näyttää tosi kivalta esimerkiksi valko-mustan asun kanssa.
IMG_9362
Kokeilin yks päivä pistää veden sekaan muutaman palan sitruunaa ja kurkkua. Oli tosi raikasta ja erilaista verrattuna siihen ihan tavalliseen kraanaveteen.
IMG_9491
Uus kello, jonka tilasin alkuviikosta tipahti postista eilen, i like it!
IMG_9452
7 minute workout, sovellus jonka latasin parisen viikkoa sitten. Tosi hyvä, koska ruudulta näkee ajan kuinka kauan kyseistä liikettä pitää tehä ja taustalla tsemppaa "valmentaja", joten jotain tulee oikeesti tehtyä :-DIMG_9500
Ja ei niin kivaa just nyt... Nimittäin eilen alkanut kurkkukipu on vaa pahentunut entisestään, täytyy toivoo et tää on vaa joku ohimenevä kevätnuha, koska just tällä hetkellä ei ois kiva tulla kipeeks koeviikon keskellä. No, mutta onneks on strepsils ja finrex, jotka luulis kohta puoliin alkavan tehota.

You Might Also Like

2 comments

  1. Vitsit miten kivannäköinen kello! :-)

    http://oona-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape