UUDET CONSSIT & 2 TAPAA PUHDISTAA VALKOISET CONSSIT

20.13

IMG_8711
IMG_8710 Bongasin keskiviikkona tarjouksen Kookengän sivuilla matavartisista consseista ja samana iltana pistettiin sitten tilaukseen. Mietin hetken viinipunasten ja mustien väliltä, mutta päädyin sitten lopulta mustiin, koska ne on helpompi yhdistää mihin vaan.
IMG_8702
Tältä mun "conssikokoelma" näytti ennen tätä päivää ja valkoset on edelleen kaikista lemppareimmat, mutta noiden uusien myötä ne ehkä pysyy paremmin puhtaana kun voi laittaa huonolla kelillä mustat.
IMG_8697Loppuun vielä kaksi tapaa puhdistaa valkoiset converset tai mitkä tahansa vaaleet kengät.
OHJE 1.

Tarvitset: tahranpoistoaine esim. Vanish, kloriittia ja hammasharjan
Mä ihan vaan hankasin tahranpoistoainetta hammasharjalla kaikkiin kankaisiin kohtiin. 
Sitte ämpäriin jonkin verran vettä ja about vajaa pullo kloriittia. Kengät ämpäriin ja annoin kai vaikuttaa noin kaks tuntia. Kloriitin kanssa saa olla aika tarkkana, nimittäis jos liottaa liian kauan muuttuu kangas keltaseksi valkoisen sijaan, näin kävi mun eräälle siniselle farkkutakille, josta tulikin keltanen. Kloriittivedessä liuotuksen jälkeen heitä conssit pesukoneeseen ja kone pyörimään. Voila, kuivumisen jälkeen kengät on astetta puhtaamman väriset.

OHJE 2. 
Tätä tapaa kokeilin parisen viikkoa sitten kun kloriitti oli loppu ja conssit oli likasina kesän kielimatkan jäljiltä, note to self ei koskaan valkosia consseja vaahtobileisiin sillä lopputulos on enemmän harmaat kuin valkoset.
Tarvitset: jauhemaista pesuainetta, etikkaa, ja hammasharjan
Laitoin astian pohjalle pesuainetta ja etikkaa sekaan, jonka jälkeen vaan hankasin kankaisiin kohtiin "liuosta". Tällä tekniikalla lähtee myös kenkien kärjistä muoviosista kaikki tahrat pois mihin toi eka ohje ei tepsiny.

You Might Also Like

2 comments

  1. hei kiitti hyvistä vinkeistä! mun valkoset conssit näyttää kaikkee muuta kun valkosilta joten pitääpä kokeilla josko saisin ne tolleen puhtaaks :)!

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
  2. Joo kannattaa ehdottomasti kokeilla! :D

    VastaaPoista

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape