NOVEMBER FAVOURITES

12.30

Täällä taas pitkästä aikaa! Viimesen viikon ajan oon tapittanu silmät kiinni koulukirjoissa, koska koeviikko. Enää kaks koetta kuudesta jäljellä, jonka jälkeen vapaa päivä eli pidennetty viikonloppu, onneks!
Mutta marraskuuta on enää vajaa viikko jäljellä, joten ajattelin nyt näin kuunvaihteessa toteuttaa ensimmäistä kertaa tälläsen kuukauden suosikit-postauksen.

IMG_6315
Tykkään Ecotoolsin siveltimistä tosi paljon, tosi pehmeitä ja kestäviä.
Nivean Lip butter on ehkä parhainta huulirasvaa mitä tiiän ja nyt on jo toinen purkki menossa, voittaa babylipsit mennen tullen. Versacen Bright Crystal hajuveden ostin Münchenin kentältä kesällä ja siitä asti ollu melkein joka päiväsessä käytössä, ei liian voimakas vaan just sopiva. Make up storen peitevoide. Ostin ton joskus vajaa vuos sitten ja vieläkin yli puolet jäljellä eli tosi riittoisaa tavaraa.
IMG_6305 – Kopio
Glögiä on tullut taas lipitettyä jonkun verran.
IMG_6333 – Kopio
Sanomattakin varmaan selvää, että neuleet on näin kylmillä ilmoilla ihan ehdoton juttu, nimimerkillä vilukissa joka tutisee pienestäkin viimasta. 
IMG_5967
Tän hetken suosikki biisi, Heroes. Toi on ollu tässä kuussa lenkeillä vakkaribiisi, mutta mulla sattuu käymään aina niin että "kuuntelen biisit loppuun", jonka jälkeen alan vihaamaan kyseistä kappaletta.. :D
IMG_6218
Löysin Netflixistä Silta nimisen pohjosmaalaisen rikossarjan parisen viikkoa sitten ja jäin koukkuun, joten ekan kauden katoin kahessa viikossa, hups...
IMG_6181
En tienny ennen, että smoothie aineksiakin löytyy valmiina pakastealtaista. Tosi helppoo ku ei tarvi pilkkoo mitää, voi vaan lisätä blenderiin noi ainekset ja tilkan vettä tai appelsiinimehua.

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape