-

11.26

IMG_5117

IMG_4788IMG_4949 IMG_4894IMG_4993 IMG_4942
IMG_5122Heippa! Mistäs sitä taas alottais, no mennään vaikka viikko takaperin perjantaihin kun rankan kouluviikon jälkeen vietettiin Fannyn ja Wilman kaa kunnon leffamaratoonia pitkästä aikaa. Katottiin monta leffaa ja nukuttiin ehkä 3,5 tuntia. Jouduttiin lähtemään Fannyn kaa Wilmalta jo aamulla aikasin ku puolen päivän aikoihi piti olla töissä crossiradalla. Ja no kyllä niillä vähäisillä yöunilla ihan hyvin selvis, mut kyl illalla väsytti... ja paljon.

Tää viikko oli iha perusviikko, paitsi et torstaina oli kuviksen opintoretki Helsinkiin. Käytiin Ateneumissa Tove Janssonin näyttelyssä, sanomatalossa ja lopuks vielä pällistelemässä Kiasmassa taidetta. Perjantaina näin Olgaa ja käytiin pienellä kuvausreissulla, josta tän postauksen kuvatki pääosin on. Eilinen meni äitin kanssa Lahessa shoppailemassa ja syömässä käydessä. Tänään pitäs varmaan tehä läksyjä ja lukea äikän kirjaa, joten palaillaan!

You Might Also Like

2 comments

 1. Vau miten kiva blogi tää! ♥ :) Paljon ihania kuvia! Jään seurailemaan ehottomasti jatkossakin, nyt jatkan vanhojen postauksien selailua! :)

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
  ❤:llä Henna/HENNAM.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja juu käyn kurkkaamassa :-)

   Poista

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape