GOODBYE SUMMER 2014

20.51

Kännykkä kuvilla mennään, tässä olis julkasemattomia kuvia heinä-elokuulta.
kesäkes
1. Mökillä pari viikkoa sitten. 2. Kanasalaattia. 3. Käytiin yhtenä päivänä Heinolassa syömässä kun veneellä sinne ajaa vajaassa puolessa tunnissa. 4. Ice lattea, Maltalla ollessa joka aamu tuli opitttua juomaan cappuccinoa ja oivoi niitä päiviä kun ruotsalaiset onnistui rikkomaan kahvikoneen, ei ollu hauskaa -.-
summer
1. Auringonlasku. 2. Lenkkeiltyäkki oon jaksanu ihan mukavasti tänä kesänä, helteiden takia ei voi oikeen päivällä juosta, mutta aamusin ja iltasin on sopivan viilee. 3.-  4. Ruokaaa.
summer1
1. Kuinkahan monta leffaa sitä on tullu taas katottuu tällä lomalla? 2. Mustikoita poimimassa. 3. Viime torstaina kävin vihdoin kampaajalla värjäyttämässä tyven ja leikkauttamassa latvoja, tällä kertaa halusin että leikataa enemmän kuin kuolleet latvat joten 10 cm lähti pituutta. 4. Kavereitten kaa hengailua.
summer2
1. Nää on viimeset kuvat Maltalta mitä tänne julkasen, oivoi noi kakut oli niin hyviä. 2. Roommates! 3. Partyy. 4. Hejssan!
summer3
1. ... and again! :D 2. Valletassa illalla hengailua ja kiertelyä kun osa kielimatkalaisista oli leffassa. 3. Viimeset bileet viimesenä iltana. 4. Hotellin edustalla kuvailua.
suummer4
1. Kalliojärvellä. 2. Tätä alotin lukemaan ennen matkaa e-kirjana ja lentokoneessa luin melkein loppuun asti. Ihan hyvä kirja vois kattoo leffanki. 2. Ready for school... 3. Kone lukiota varten piti kans hommata ja oon kyl ollu tyytyväinen tähä asuksen ultrabookkiin millä tällä hetkelläkin kirjottelen. Ja tässä videoneditointiohjelmaki toimii!
ssuumme1. Uusia juttuja. 2/3. Tänään leffassa Wilman ja Olgan kanssa.

Huomenna alkaa lukio, siinä se sit oli kesä 2014. Mulla oli ihan mahtava kesä, mutta meni vaan niin nopeesti. Tästä kesästä tuun muistamaan ehdottomasti Maltalla vietettyn kielimatkan, voi kun vois vaan palata ajassa taaksepäin ja elää noi viikot uudestaan.
Lukio minne suuntaan huomenna sijaitsee ihan vanhan yläasteen vieressä ja tosi moni kaveri tulee samaan kouluun, joten ei jännitä tai stressaa kun tietää minne on menossa. Tästä se lähtee kolmen vuoden lukio rupeama!

Toivottavasti teillä oli onnistunut kesä ja saitte rentouduttua, tsemppiä koulun alkuun! Ja ainiin kysellälä voi vielä täällä!

You Might Also Like

0 comments

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape