SOMETHING NEW

19.59

IMG_8097
Collegeshortsit ja perus t-paita lähti mukaan tänään H&M:stä. Päädyttiin lopulta piipahtamaan Karismassa vaikka aluks oli suunnitelmissa käydä Ikeassa&Jumbossa. Tollasia rentoja shortseja oon ettiny jo pitkään ja finally löyty oikeen väriset ja kokoset. 
IMG_8040
Karismasta etin kaikki tarvittavat jutut kielimatkaa varten ja nyt tuntuu siltä et kaikki on hankittu, mulla oli oikeen muistilista kännykässä etten unoha mitään. Niin paljon kaikkee mitä pitää muistaa pakata mukaan ja viel pitäis huomioida jättää matkalaukkuun tilaa shoppailuille ja tuliaisille. 

Uus meikkivoide ja puuteri tarttu muun muassa mukaan kaikkien muiden juttujen lisäks mitä en kuvannu. 
IMG_7878
IMG_7876
Nike Free run 5.0, oikeesti valehtelematta maailman parhaat kengät jalassa. Viime torstaina piipahin nopeesti Trion stadiumissa ja tarkotuksena oli ihan vaan kattella kevyempiä lenkkareita vanhojen kaveriks ja myyjän suosittelujen ja -20% alennuksen jälkeen olin ihan varma et nää ne on. Näille jäi siis hintaa vajaa 80€ ja muutaman juoksulenkin jälkeen voin sanoo et on todellakin joka sentin arvoset ja näillä kehtaa kävellä vaikka kaupungillakin.
IMG_7136
Päättäreitä edeltävänä keskiviikkona tosiaan käväsin Helsingissä, josta tarttu Veromodasta ihana sininen paita, rento valkonen toppi ja kevyt neuletakki. Sekä tuubitoppi hennesistä.
IMG_7140IMG_7808
Balleriinat vai mikskä noita nyt voi kutsua lähti mukaan h&m:stä kahella kympillä ja flip flopit stadiumista kympillä.
IMG_7747 IMG_7755
Päivä ennen päättäreitä käytiin kavereitten kaa Megamyynnissä kattelemassa meikkejä, kun siellä oli tarjous puolen litran pussi 15 €. Siis oikeesti, en haluu ees tietää kuinka paljon noi kaikki ois maksanu normaalihintasina kun kaupassa yks huulikiilto maksaa tyyliin vajaan kympin?! Noi on siis tosi hyväkuntosia et aika jännä et noin halvalla lähti, mut nyt on ainakin meikkipussi kondiksessa, haha :)

You Might Also Like

1 comments

  1. haastan sinut! :)
    http://ink-owl.blogspot.ch/2014/06/yksitoista.html

    VastaaPoista

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape