KIELIMATKA MALTALLE

16.22

Edelliseen postaukseen oli joku kommentoinut, että haluis että tekisin postausta ens kesän kielimatkasta, joten mikäs siinä.
Lähtö kielimatkalle on ollu mulla jo haaveena oikeestaan jo kutosluokasta lähtien kun Wilman kanssa saatiin päähämme idea, että parin vuoden päästä vois lähteä jonnekki.
No, oisko ollu viime keväänä kun alettiin miettimään tätä asiaa uudestaan ja sitten Fannykin innostu asiasta, joten viime syksynä varattiin kielimatka Maltalle.
image
JÄRJESTÖ/AJANKOHTA/MAJOITUS Ollaan siis menossa STS:n kautta Maltalle, ajankohtana 20.6-10.7.2014  Päädyttiin lopulta STS 2+1 Freetime – kurssiin, jossa siis kaksi viikkoa normaalia kielimatkaa ja viikko pelkkää lomailua, ilman opetusta. Vaihtoehtoina majoitukseen oli resort ja isäntäperhe, joista päädyttiin resorttiin.
image
ODOTUKSET MATKALTA: Uusiin ihmisiin tutustumista, aurinkoa, englannnin kielen taidon kehittymistä, shoppailua, ikimuistoisia kokemuksia, hauskanpitoa, italialaista jäätelöä...
Rahan säästämisen oon alottanu hyvissä ajoin ja teen aina välillä töitä, koska shoppailuun ja ruokaan saa kolmen viikon aikana uppoomaan luultavasti jonkun verran rahaa.
image
MATKAAN SISÄLTYY: Lennot, majoitus puolihoidolla, rantaretkiä, ostosretkiä, kokopäiväretki Maltan pääkaupunki Vallettaan, veneretki Cominon saarelle, beach partyja ja paljon muuta.
image Mut jos jäi jotain kysyttävää niin laittakaa ihmeessä kommenttia.
Ja hei onko joku muukin lähössä ens kesänä kielimatkalle? Tai onko joku kenties ollu kielimatkalla? Ois kiva kuulla toisten kokemuksia ja vinkkejä :)


You Might Also Like

14 comments

 1. mä lähden brightoniin ens kesänä enkä malta oottaaaa! kohtalotoveri :D

  VastaaPoista
 2. Paljonko toi sun matka maksaa? :)

  VastaaPoista
 3. Heeee, sinut on haastettu blogissani: http://more-than-we.blogspot.fi/2014/03/haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista
 4. Mä oon 23.6-22.7 Floridassa kielimatkalla :)

  VastaaPoista
 5. Iloisia uutisia, linkkaa blogisi suosikit on vihdoinkin valikoitu ja olet päässyt parrasvaloihin loistamaan! :)
  Postauksen pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä :)

  VastaaPoista
 6. Oi kaikki nuo kuvat...muistoja muistoja... Oot valinnu hyvän kohteen, suosittelen lähtemään kaikille mahdollisille retkille mitkä vaan kiinnostaa, en kylläkään tiedä STS:n retkistä, mutta EF:llä oli ainakin laajat valikoimat. Vinkkinä myös, että jos mahdollista valita aamu- ja päivätuntien väliltä niin ota aamutunnit niin voit naureskella niille ketkä kävelevät koulumatkat ja istuvat monta tuntia 40:ssä asteessa :P Toivottavasti matkastas tulee upee:)

  VastaaPoista
 7. Mä olin kesällä Maltalla St. Paul's Bayssä kaks viikkoo, ja järjestönä toimi EF:) Asuttiin kaverin kaa isäntäperheessä ja siel oli kans kaks ruotsalaista meijän kaa samaan aikaan. Oli kyll tosi kiva kokemus ja Malta on kiva paikka kaikinpuolin. Sinne on kyl ihan pakko päästä vielä joskus takasin!

  Vinkkinä että älä pakkaa liikaa vaatteita, äläkä ainakaan pitkähihasia. :DDD Mä en varmaan kertaakaan käyttänyt pitkähihasta (paitsi hupparia lentokoneessa) eikä pitkiä housujakaan tarvinnut, shortseilla pärjää!

  Pidä hauskaa!!

  Ps. Jos sua kiinnostaa ni käy kurkkaa mun kielimatka blogii > http://livethelanguagemalta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Oi kiitos tästä, meen heti kattoon blogis!:-)

  VastaaPoista

Niina/1998

KAMERA:
-Canon 650D
-Canon EF-S 18-55mm
-Canon EF 50 mm f/1.8
-Samyang 8mm f/3.5
-Nissin Speedlite Di622
KUVIEN MUOKKAUS:
-Photoscape